Angela

Angela är 55 år och relativt välbevarad i kropp och knopp. Hon är skild från Peter sedan något år tillbaka. De växte ifrån varandra, som det så fint heter. Peter började intressera sig för personlig utveckling, meditation, yoga och pilgrimsvandringar. Angela tycker sådant är trams, men i själva verket blev hon mest rädd när han flippade ur. Hon borde ha förstått när han slutade med golfen.

Kontakten med tvillingdöttrarna Elsa och Lisa, tjugofem år, är skakig. De bor i varsin världsdel, Lisa i New York och Elsa i Sydney. Det är märkligt eftersom de har levt i symbios sedan de föddes, men det finns förstås en förklaring.

Angela driver egen firma, Sweet Locations, en agentur för film- och teveproduktionsbolag i behov av miljöer för inspelningar. En av klienterna, en rik änka i Saltsjöbaden, kommer att spela en speciell roll för Angela. Liksom den alkoholiserade Cornelis Balderson, den masochistiske tandläkaren Kent och naturligtvis, mediet Beatrice Stjärnstråle.

Angelas vänner har förberett olika överraskningar för hennes födelsedag, och först då inser de hur illa ställt det är. Här behövs en räddningsplan.